VI TOG SKRALDET

DSC_6850 

I lørdags mødte ikke mindre end 60 frivillige affaldsindsamlere op på torvet ved brugsen klar til et par timer i affaldets tegn. Vi startede med morgenkaffe og derefter delte Jens ruter ud og de frivillige fordelte sig rundt i byen kampklare med veste, affaldssække og opsamlere.

Efter et par timer var der indsamlet 1306 dåser, 62 flasker og 28 sække til små brandbart. Der blev også fundet mange andre sjove ting rundt i byen, så som rotten og egernet, en sav, dækkapsler etc. Marietta og Hanne tog sig også tid til at dekorere de mange hundelorte langs kongeåstien med lilla eller blå spray og et flag for at stikke lidt til hundeluftere, der ikke samler op efter deres hunde. Generelt var der også mange efterladte poser med hundelorte i bybilledet og på naturstierne, så dem vil vi gerne opfordre til bliver smidt i en skraldespand i stedet for. De pynter ikke just – med mindre de bliver dekoreret selvfølgelig 😉

Villy Vejrup i Ribe havde stillet bil til rådighed til indsamlingen og affaldet blev transporteret til genbrugspladsen i Ribe. Tak for dette og stor tak til alle frivillige, der troppede op og gav et nap med. Også tak for det hyggelige samvær på kroen efterfølgende, vi håber at succesen vil gentage sig næste år.

Se billedserie