SMART Training

Boost din hjerne med SMART Training i Jernved

NYHED i Jernved! Med SMART Training træner du din balance og koordination, mens du udfordrer din hukommelse og koncentration. SMART Training er for alle og kan tilpasses alle niveauer.

Charlotte Bech er uddannet SMART Training instruktør og skal styre bolde, vimpler og deltagere hver mandag kl. 9:00 i Jernved Aktivitetshus.  ”Jeg glæder mig til at starte SMART Training op i Jernved, og håber at mange har lyst til at udfordre sig selv.”

SMART Training konceptet er træning for dig, der gerne vil holde hjernen skarp. Jernved Gymnastikforening starter op med SMART Training i uge 38, mandag kl. 9:00. Hver mandag vil hjernen blive udfordret, smilebåndene få motion og kaffen vil blive serveret umiddelbart efter træningen.

”SMART Training er ikke fysisk krævende, så har du en dårlig skulder eller slidte knæ, så er det ingen hindring for at deltage. Alle er meget velkommen.” Fortæller Charlotte, der uddyber, at hvis du er i tvivl om SMART Training er noget for dig, så er du velkommen til en prøvetræning.