SENIORKLUBBEN FORTÆLLER

S E N I O R K L U B B E N

 

 

 

28. aug. afholdt vi generalforsamling, hvor der var genvalg til alle.

Efterfølgende fortalte Jørgen Elsted Hansen om sin opvækst og liv i Gredstedbro. Livet som landmand, sælger af vandingsmaskiner, som borgmester for Ribe Kommune og som politiker i det hele taget krydret med sjove oplevelser. En rigtig fin eftermiddag.

 

25. sept. havde vi besøg af Erik Paabøl Andersen fra Hvide Sande som fortalte om at være fiskerdreng, og om at være vokset op ved klitten. Da vi tidligere har haft ham til et andet foredrag, vidste vi, at han er en rigtig god fortæller, og det samme gjorde sig også tilfældet denne gang, hvor han fortalte om det barske liv, han voksede op i.

 

30. okt. Olav og kæresten Lene samt Lenes far fortalte om deres spændende 17 dages tur til Cuba. Lenes mor var også med på turen, og de var alle 4 enige om, at det absolut ikke skulle være daseferie. Da Lene tidligere havde været på Cuba, var hun en slags guide for dem, således at de rigtig kom ud og se, hvordan Cubanerne boede og levede. Dette fik de fremmødte så et fint indblik i.

 

27. nov. kom søskendeflokken Olesen, som er vokset op i Agerbæk, og underholdt med sang og musik. Dette faldt virkelig  i publikums smag, idet det et par gange udløste stående applaus. De havde et meget varieret program, lige fra Elvis sange, potpourrier, udenlandske sange og selvfølgelig  advents- og julesange. Så de fremmødte kom virkelig i julestemning.

 

 

R I G T I G   G O D   J U L   O G   GODT   N Y T Å R