Nyheder fra den nye bestyrelse i Gredstedbro Borgerforening

 

Vi håber at Gredstedbro vil tage godt imod den nye bestyrelse og melde sig på banen, så vi hurtigt kommer til at kende de kræfter, der allerede arbejder for sammenholdet i byen.

Det første stykke tid vil vi fokusere på stigning af medlemstallet, og i takt med dette, arbejder vi på at få mobilpay og swipp op at køre. Vi har erfaret, at kun 130 ud af godt 600 husstande betaler til borgerforeningen, og det tror vi på kan blive flere, og derved at større muligheder for afvikling af aktiviteter. Der vil blive omdelt en løbeseddel inden længe, og vi vil være mere aktive både på gredstedbroegnen.dk og den tilhørende facebook gruppe af samme navn, så der bliver informeret om de gode aktiviteter og tiltag, der allerede eksisterer i byen.

Næste arrangement er workshoppen for mellembyplanen for Gredstedbro d. 23. marts og derefter affaldsindsamlingen d. 11. april. Det er to timer, hvor vi forskønner den natur, der omgiver os til gavn og glæde for alle. Vi mødes på torvet kl. 10 til en kop kaffe og rundstykke og får tildelt et område. Vi håber på talstærkt fremmøde.

Læs mere om de nye i Borgerforeningen klik på :  Borgerforeningen