NY HALBESTYRER

Ny Halbestyrer i Kongeåhallen

Det er med stor glæde bestyrelsen i Kongeåhallen kan meddele at stillingen som halbestyrer nu er besat af Erik Knudsen fra Ribe. Erik tiltræder per 1. juli.

Vi har lagt vægt på, at finde en langtidsholdbar løsning som tilgodeser nuværende brugere samt fremtidige brugere af hallen og dens udvikling. Vi mener, at der er valgt en bestyrer der besidder de rette egenskaber og baggrund for at skabe de rette rammer for brugerne af Kongeåhallen.

Men istedet for at skrive en lang beskrivelse af den nye bestyrer, er det valgt at han selv har sat nogen ord på hans funktioner i hallen (nedenfor).

Men på bestyrelsens vegne byder vi Erik hjerteligt velkommen og håber I alle vil tage godt imod ham.

Med venlig hilsen
Kongeåhallens bestyrelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hejsa
Mit navn er Erik Knudsen. Jeg er 56 år og gift med Birte og vi har 3 store børn.
Jeg glæder mig utroligt meget til at tiltræde jobbet som halbestyrer i kongeåhallen. Jeg vil gøre mit bedste for at hallen bliver et sted der er dejligt og hyggeligt at være i. Jeg vil forsøge at skabe en god stemming og atmosfære for alle brugerne af hallen, så hallen igen kan få et godt ry som den fortjener.
Jeg vil, efterhånden som jeg kommer ind i jobbet, prøve at lave nye tiltag og hvis der er ideer fra brugerne omkring dette, så vil jeg lytte til det og lave noget for alle alders grupper.
Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med jobbet og når jeg kommer i gang , vil jeg nærmere beskrive, hvilke tiltag jeg har i tankerne gennem opslag i hallen og på hallens hjemeside/facebook side.
Håber vi snart ses.
Med venlig hilsen
Erik