Kongeånyt

U12 Drenge til REEH kamp

U12 drenge havde i torsdag indløb med Ribe-Esbjerg i kampen mod HC Midtjylland. De skulle godt nok løbe ind med udeholdet, men oplevelsen blev ikke mindre af det. REHH pulveriserede HCM med 29-16, så humøret var højt på lægterne. Drengene var udstyret med håndbolde, så efter kampen indtog de banen og spillede håndbold indtil de blev bedt om at forlade hallen. Det blev sent før vi var hjemme, men det var en god aften. Tak for støtten.

Læs mere
GREDSTEDBROFILMEN

Gredstedbrofilmen kan nu købes.   Den gamle film, der blev fremvist i Sognehuset i oktober måned, kan nu købes på DVD. Pris 50,00 kr. Henvendelse til Lokalarkivet : Ole Steinmeier tlf. nr. 24622725 eller Erik Hansen, tlf. nr. 29678062. Mvh Jernved Gredstedbro Lokalarkiv.

Læs mere
Julemanden kommer til Dagli Brugsen

Julemanden kommer på besøg i Dagli Brugsen Fredag den 1. december mellem 14 og 16 ,og deler Juleposer ud til alle børn ifølge med en voksen.   Bestyrelsen er klar med Gløgg og Æbleskiver.   Børn op til 12 år, kan aflevere deres julesok. Så fylder vi lidt i hver fredag.

Læs mere
Juletræsfest 17. december
Vilslev og Jedsteds marknavne – hør om

INDBYDELSE Reception mandag den 27. november.  I Forsamlingshuset kl. 19.30. Entre: 50 kr. Roll Præstegaard holder foredrag om Vilslevs og Jedsteds marknavne Blandt årets artikler i Kongeåen kan nævnes: Bjarne Steiner fortæller om sin Barndom i Kongeådal Brugs. Blandt andet om Vanens magt: Mange folk havde deres selvtillærte vaner i Brugsen. Som eksempel kan nævnes, at når Aksel Thude skulle have nye træsko, gik han op på loftet, hvor

Læs mere
Vindere af Gredstedbro Boldsklubs præmiespil

Vindere af Gredstedbro Boldklubs præmiespil Juli, august, septmber 2017              Juli 2017     Nr. Navn Kr 225 Gunvor Okholm Ravn 300 122 Anny Rosenmay 150 313 Metha Christensen 100 183 Birthe Jensen 50 114 Ketty Christensen 50 286 Jette Jørgensen 50 175 Inger M. Langkilde 50 241 Jørgen Pedersen 50 197 Carsten Pedersen 50 240 Carsten Sørensen 50       August 17     Nr. Navn Kr. 110 Ole Helle

Læs mere
HOBBYUDSTILLING

HOBBYUDSTILLING PÅ GREDSTEDBRO HOTEL DEN 4. NOVEMBER FRA 10 - 17 Der er mulighed for køb af frokost, kaffe og kage. Kom og se produkterne fra de mange udstillere : Grethe med Beton og brugskunst Inga Thomsen med malerier Viola Schultz med Blomster Ellen Iversen med Kort/theposer Connie Hansen med Quilling Maibritt Grejsen med Aloe Vera Sonja Møller med Strikketøj Karen Schmidt med Tøj til Babyborn Heidi Bock med Pileflet Hanne Mette Pedersen

Læs mere
SÅ KOM BROEN PÅ PLADS

Efter mange genvordigheder kom broen over Kongeåen på plads. Så er broen klar til gående og cyklende passanter    Problemerne med længden kontra åens bredde er klaret ved at svejse et stykke i begge ender. Den høje vandstand i åen skyldes dels den megen regn  og dels sandproblemer i vadehavet. Der er simpelthen ved at dannes en ny ø ud for Kongeåslusen. Fuglene kan god li`den, det kan landmændene langs åen ikke.

Læs mere
FDF JULEMARKED

                    Plakat- klik nedenfor : julemarked 2017 annonce

Læs mere
Værs`go – et stk ny bro.

Mange naturvandrere fra Gredstedbro har savnet broen over Kongeåen ved Jedsted mølle, som blev nødvendig for at komme over det nye stryg, der er etableret i juli måned. I sidste uge kom så en ny bro, men ak- den var for kort. I hast blev den forlænget en meter og var klar til indvielsen af det nye stryg i fredags. Nu ligger så et herligt stykke natur og venter på vandringsfolk, der vil gå langs den "nye" å.    

Læs mere