Hjemmeværns Kompagni Kongeåen

Hjemmeværns Kompagni Kongeåen (HVKKGA)

Kompagniets frivillige soldater er uddannet i at støtte Forsvaret, samt civil samfundet i en stor helhed beskrevet som totalforsvaret i Danmark.

Alle medlemmer af kompagniet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse, og er i en løbende videre uddannelser inde for forskellige kompetence områder, for at kunne opretholde et professionel uddannelse niveau.
Vores opgaver spænder sig lige fra bevogtning af såvel civile og militær installationer, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder og installationer, herunder at yde en bred støtte til politiet.

Kompagniet støtter også forsvaret i forbindelse med uddannelse af dens forskellige enheder.
Vi er kendt for at have en professionel indstilling til de pålagte opgaver, hvor der samtidig er en kammeratlig tone og teamwork er i højsædet.

Det gør også at vi til stadighed, har brug for nyt personel/medlemmer, så hvis man har en interesse i at høre mere, da tag trykt kontakt til os for at få en aftale, så du kan høre mere om hvad det kræver.

Og som en del af lokal samfundet, så er man også velkomme til at kikke forbi vores lokalitet, og se hvem vi er, når vi er til stede. Der vil også i løbet af et år foregår forskellige åbenhus arrangementer.

Efter mange år i Gredstedbro, skulle der støre lokaler til så vi er flyttet til Ribe. Men vi nyder stadigvæk Gredstedbro by og omegn.

Kompagnichef: Kaptajn  Jesper Vinding
Kontakt oplysninger:
Adressen: Tangevej 4a, 6760 Ribe
Telefon: 2550 6372

Webside:HVKKGA

Facebook:HVKKGA

hvkkga

Hvis du skulle være interesseret i at blive en af vores kommende medlemmer, så tag kontakt til os, vi har netop åbnet for optagelse af nye medlemmer.