Jønne genåbner Restaurant Kammerslusen

 

Jørgen »Jønne« Hansen overtager Restaurant Kammerslusen, hvor han vil tage imod både selskaber og gæster i a la carte restauranten

 

I BYEN – Efter et halvt års tid med lukkede døre og mørke lokaler i Restaurant Kammerslusen tændes lyset og håbet igen for den hyggelige restauration. Det er Jørgen »Jønne« Hansen, som ved siden af sin fortsatte grillgesjæft vil puste liv i stedet og få det op at køre igen.

– Jeg tror på, at der er store muligheder i Restaurant Kammerslusen. Det er lidt en drøm for mig at kunne overtage stedet, og jeg er helt klart kommet for at blive, siger Jønne, der har ansat Tina Amelung som driftschef for restauranten.

Jønne har planer om at tilbyde a la carte i weekenderne, og derudover skal selskaber fylde en del i foretagendet. Konceptet vil af naturlige årsager have grillen i en central rolle, men Jønne er lydhør over for de kunder, der vil have andre løsninger.

Facebook hjemmesiden er genåbnet og alle er velkommen til at komme med gode råd og ideer til hvad der skal ske på Kammerslusen. Kammerslusens egen hjemmeside arbejder vi også på i skreven stund.

 

Jønne er klar til at puste nyt liv i Restaurant Kammerslusen, der ligger i et unikt naturområde