Danske Spil

KHK’s forside    Nyheder    Børne- & ungdom    Senior    Stillinger    Hjemmekampe    Danske spil

 

danske spil logo

Danske spil:

I samarbejde med DHF, har Danske Spil givet muligheden til alle håndboldforeninger, at blive partnere. Kongeå Håndboldklub har i den forbindelse sagt ja, til at blive Partner hos Danske Spil.

Læs mere omkring Partneraftalen mellem DHF & Danske Spil:

http://www.dhf.dk/Presse/Nyheder/Artikel?articleId=c8ddbae0-9e74-46fe-8ebb-c6dab988b32c&articleName=DHF%20og%20Danske%20Spil%20i%20unikt%20samarbejde

For hver oprettelse af ny netspilskunde hos Danske Spil, modtager Kongeå HK et engangsbeløb på 100 kr. + provision af det der spilles for, men for at oprettelsen tæller, kræves følgende:

1)    At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden

2)    At der sker en pengeoverførsel/transaktion til Danske Spil. Der er ikke noget minimum for meget der skal indsættes, så 1 kr. er nok for, at Kongeå HK modtager 250 kr. for registreringen. (Kræver dog at pengene overføres via Danske eller Nordea netbank, som kommer frem som pop-up vindue ifølge med overførslen. Ved brug af kreditkort er mindstebeløbet 200 kr.). Man opretter sig via CPR nr. og NEM-ID.

For hver ny tilmelding til PLUS Abonnement på Lotto, modtager Kongeå HK et engangsbeløb på 100 kr. + provision af det der spilles for, men for at oprettelsen tæller, kræves følgende:

1)    At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden.

2)    At der oprettes en PBS aftale på PLUS Abonnement på fx en lottokupon til 40 kr. pr. uge. Der er som sådan ikke nogen bindingsperiode. Oprettelsesprocessen kan dog tage op til 8 uger, da der skal laves en PBS aftale i banken

Husk ved oprettelsen, at bruge linket her på Kongeå HKs Hjemmeside (Billedet lige nedenunder)


Danske Spil

danske spil logo