200.000 til Gredstedbro Boldklub

 Pressemeddelelse fra Gredstedbro Boldklub:

Det er med stor glæde, at multibaneudvalget under Gredstedbro Boldklub har modtaget nyheden om, at Esbjerg Kommune har valgt at støtte “multibaneprojektet” i Gredstedbro med 200.000 kr.

Etableringen at en multibane i Gredstedbro vil blive placeret ved de eksisterende fodboldbaner i Gredstedbro. Målet er at multibanen kan styrke interessen for fodbolden og give bedre træningsforhold i den daglige træning, men også styrke interessen for den uorganiserede fodbold i Gredstedbro, således, at multibanen bliver et samlingspunkt for både børn og unge. Men selvfølgelig må må voksne også bruge banen. Multibanen skal være med kunstgræs og “inteligent lys”, hvilket giver mulighed for at træne hele året. Placeringen af multibanen mellem Gredstedbro Skole og Kongeåhallen giver også gode muligheder for Gredstedbro Skole for at gøre brug af banen.

Budgettet for banen er omkring 500.000 – 700.000 kr.og multibaneudvalget vurderer, at tilskuddet fra Esbjerg Kommune er med til at projektet forhåbentlig kan realiseres i 2015. Udover tilskuddet fra Esbjerg Kommune, har Gredstedbro Boldklub afsat penge til projektet i form de penge, der er tjent ved arbejdet til landsstævnet i Esbjerg 2013 og ved det årlige cykelsponsorløb “Tour de Aage” som Hanne/Gredstebro Hotel arrangerer hvert år. Så vi skylder både hjælpere til landsstævnet, cykelryttere og deres sponsorer og ikke mindst Hanne/Gredstedbro Hotel en stor tak!

Vi håber endvidere snarest, at kunne præsenterer et nyt sponsorat til multibanen.

Multibaneudvalget består af Kaj Abrahamsen, Finn Knudsen og Claus Jensen.

 multibane